Sen jälkeen kun olemme yhdessä käyneet läpi vaihtoehtosi, kerromme yksityiskohtaisesti, miten aiomme tapaustasi lähestyä ja mitä voit hoidolta odottaa.

Kiropraktikoita on Suomessa vain vähän ja niitä, jotka keskittyvät neuro-rakenteelliseen korjaamiseen on vielä harvemmassa. Tästä syystä on tärkeää, että ymmärrät miten olemme erilaisia, mikä tekee hoidosta ainutlaatuista ja miten lähestymme terveyttäsi.

Suunnittelemme sinulle ohjelman, joka kuljettaa sinut alusta aina optimaaliseen korjaukseen asti, jotta voisit taas nauttia elämästäsi. Selitämme myös miten voit ylläpitää korjaustasi ja suojella selkärankaasi koko loppu iän ajan.

Mitä tämä tarkoittaa?

  • Säännöllisiä, korjaavia hoitokäyntejä – ei pelkästään satunnaisia ”niksautuksia.”
  • Objektiivista mittausta – ennen ja jälkeen mittaamista, jotta tunnet ja myös näet muutokset.
  • Pysyvää korjausta – opetamme miten voit pitää huolta investoinnistasi tulevaisuudessakin.