Riippuen vaivasta, sinulle on tarjolla valtavasti vaihtoehtoja. Valtaosa terveydenhuoltojärjestelmästämme keskittyy ensisijaisesti oireiden hoitamiseen. Useimmat ovat kokeilleet kipulääkkeitä kivun hoitamiseen, huomatakseen, että vaikutus oli vain tilapäistä. Jos lääkitys ei riitä, hoidoksi määrätään yleensä hierontaa tai fysioterapiaa vahvistamaan lihaksia ja lisäämään niveliin liikettä. Jos tämäkään ei riitä hoidetaan kipua kipupiikillä ja lopulta kirurgin veitsellä.

Jokaisella hoidolla on omat tavoitteensa ja jokainen voi olla tilanteessaan välttämätöntä. Me pyrimme palauttamaan kehosi normaalin rakenteellisen tasapainon ja normaalin hermoston toiminnan.

Mikäli tutkimuksen tai hoidon aikana arvelemme hoidon olevan sinulle riittämätöntä, autamme sinua valitsemaan tarpeellisen hoitomuodon.