Kahden vuoden ajan korvani alkoivat soida joka kerta, kun jouduin kumartumaan eteenpäin ja nostamaan jotain. Soiminen jatkui tunteja jälkeenpäin. Vähitellen korvien soiminen muuttui asteittain pahenevaksi huimaukseksi. Huimaus oli ajoittain niin voimakasta, etten kyennyt liikkumaan, koska huone alkoi ympärilläni pyörimään kunnes oksensin. Kävelin kirjaimellisesti päin seiniä. Pahimmillaan saatoin nukkua nojatuolissa useita öitä peräkkäin, koska makuuasento ei ollut mahdollista.

Kolmen kuukauden huimausjakson aikana kävin lääkärissä ja sain ensin lääkkeitä huimaukseen. Huimaus toki loppui mutta lääke aiheutti pahoinvointia. Sain pahoinvointiin toista lääkettä, mutta sitä ei saanut ottaa yhdessä huimauslääkkeen kanssa. Olin siis tilanteessa, jolloin en osannut valita huimauksen ja pahoinvoinnin väliltä.

Päästäni ja kaulastani otettiin MRI-kuva sekä korvani tutkittiin, jonka jälkeen minulle määrättiin fysikaalista hoitoa. Hoito teki oloni vielä huonommaksi, joten en käynyt siellä kuin kerran.

Olen käynyt kiropraktikolla joskus kauan aikaisemmin muusta syystä, eikä se tullut mieleenikään, ennen kuin ystäväni ehdotti sitä uudestaan. Sain ajan nopeasti ja kolmessa viikossa huimaukseni oli parantunut täysin. Tuossa vaiheessa en halunnut enempää hoitoa joten päätin lopettaa. Kuvittelin, että ongelmani oli nyt täysin korjattu.

Puolen vuoden päästä huimaus kuitenkin palasi, mutta tällä kertaa lievänä. Pääsin jälleen nopeasti hoitoon ja ongelmani oli nopeasti korjattu. Enää en aio hoitoa lopettaa, koska uskon säännöllisen huollon olevan meille jokaiselle tarpeen! Olen huomannut todelliset hyödyt terveydessäni vasta usean kuukauden säännöllisen hoidon jälkeen.

L.H. 48 v.