Valitin kivustani kuukausia eräälle ystävälleni. Hän on käynyt kiropraktikolla jo pitkään ja ehdotti, että menisin samalle kiropraktikolle. En oikein uskaltanut, koska olen käynyt toisella kiropraktikolla aikaisemmin ja silloin hän rusikoi niin että sattui. Kivun tullessa niin pahaksi, että selkäni oli kosketusarka, ajattelin, että minulla ei enää olisi muuta vaihtoehtoa. Päätin kuunnella ystävääni ja ottaa yhteyttä kiropraktikkoon, joka on oikeasti koulutettu ammattilainen eikä mikä tahansa huithapeli.

Olin aluksi peloissani, mutta henkilökunta sai minut tuntemaan että olisin oikeassa paikassa. Selän tutkimus paljasti kohtia joissa oli vikaa, ja kiropraktikko näytti asiat perinpohjin selittäen asiat oikein tarkkaan. Ensimmäinen hoito ei sattunutkaan, eikä siihen liittynyt mitään ikävää vääntämistä tai vetämistä – ja mikä tärkeintä, siihen ei liittynyt aikaisempaa kivuliasta rusikointia. Nyt en tunne kipua selässäni enää ollenkaan ja voin itse asiassa nojata vasten tuolia ilman että tuntisin kipua.

Voin suositella kiropraktiikkaa kaikille tuntemilleni ihmisille – sekä sinulle!

H.V. 27 v.