Tulin kiropraktikolle, koska kärsin neurologisesta vaivasta nimeltä kolmoishermosärky. Se aiheutuu kun 5. ja 7. aivohermo päässä alkavat toimia huonosti ja seurauksena on raastavaa, sähköiskumaista ja polttavaa kipua kasvoissa. Tutustuin ulkomaisiin nettisivuihin, jossa jotkut järjestöt suosittelevat kiropraktiikkaa kolmoishermosärkyyn, vaikka oma lääkärini ei koskaan maininnut asiasta. Vaivaani on hoidettu lääkkeillä, mutta todella huonoin tuloksin. Kivun ollessa pahimmillaan puhuminen ja parran ajaminen olivat mahdottomia kivun vuoksi.

Vuosia jatkunut vaiva parani lähes olemattomiin noin kuukauden hoidon aloittamisesta. Muutkin perheenjäseneni ovat käyneet hoidossa: kaksivuotiaalla pojallani todettiin puheen viivästyminen jatkuvien korvatulehdusten ja allergioiden vuoksi. Vuorokausi ensimmäisen hoidon jälkeen poikani alkoi jutella enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tyttäreni tarkkaavaisuusongelmat ovat myös laantuneet hoidon myötä ja olemme voineet lopettaa hänen lääkityksensä kokonaan.

R.O. 33 v.