Hakeuduin kiropraktikolle sen jälkeen kun olin jo yrittänyt monia muita hoitoja kipuuni. Kipu tuntui silmän takana, korvassa ja poltteena kielessä. Kipu oli niin paha, että se esti normaalin ja aktiivisen elämäntavan enkä enää voinut tehdä kaikkia haluamiani asioita. Turhauttavaa oli sekin, ettei kenelläkään tuntunut olevan mitään käsitystä mistä oireeni johtuivat. Kävin neurologilla, silmälääkärillä, MRI-tutkimuksessa, pään alueen verisuonitutkimuksessa sekä koitin jos jonkinlaista lääkettä. Kukaan ei osannut auttaa ja lääkäreistä kukaan ei suositellut kääntymistä kiropraktikon puoleen.

Kiropraktisen hoidon ansiosta kipu on lievittynyt n. 75%. Niskalihasten jännitys on helpottunut, samoin kuin tuntemukset korvan takana ja kasvoissa. Kieli ei enää tunnu turvonneelta eikä sitä polta.

Hoidon alkuun liittyi jonkin verran kipua, koska koin kehoni olevan niin kireä – siksi hoito tuntui aluksi hieman kivuliaalta. Nykyään olen kuitenkin notkeutunut ja hoitokin tuntuu joka kerta miellyttävältä.

S.P. 68 v.