Hakeuduin 17-vuotiaan tyttäreni kanssa kiropraktikolle, koska emme löytäneet hänen niskavammalleen apua. Meitä juoksutettiin ties mille erikoislääkärille ja terapeutille, mutta apua vaivaan ei löytynyt mistään. Särkylääkkeet ja relaksantit eivät auttaneet ja tekivät nuoren tytön niin uneliaaksi, että elämä alkoi olla jo aivan sietämätöntä. Niskan kivut ja liikkumattomuus tuntuivat pahenevan asteittain.

En ollut ajatellut, että omiin ongelmiini (yläselkäkipu ja ajoittainen lonkkakipu) olisi tarvinnut hakea apua. Ne eivät olleet niin pahoja, että olisin ajatellut olevani minkäänlaisen hoidon tarpeessa. Vasta kiropraktikon luennolla ymmärsin, miten tärkeää olisi varmistaa, että selkäranka ja hermosto olisivat hyvässä ”iskussa” tai miten pienetkin ongelmat hermostossa voivat aiheuttaa vakavia terveyteen liittyviä seurauksia myöhemmässä elämän vaiheessa.

Tyttäreni hoidon myötä hänen terveytensä oli pian yhtä hyvä kuin ikätovereillansa – tai jopa parempi. Niskakipujen lisäksi parantui myös hänen elämänasenteensa. Oma ryhtini korjaantui todella nopeasti ja sen myötä kivutkin. Hoito on ollut niin tehokasta, että äitini ja toinen tyttäreni ovat myös käyneet hoidossa ja meistä jokainen on ollut todella tyytyväinen tuloksiin, vaikka äitini kohdalla kyseessä olivat todella pitkäaikaiset vaivat.

Suosittelen luentoa jokaiselle, joka haluaa tietää miten keho toimii ja miten toimintaa voi parantaa. Ja erityisesti niille, jotka ovat kyllästyneitä peittämään kipujaan lääkkeillä ja haluavat olla oikeasti terveitä!

K.M. 47 v.