Hakeuduin kiropraktikolle alaselkäkipuni vuoksi vuosia sitten. Kuvittelin kivun alun perin johtuvan kovasta harjoittelusta, joten kun kipu hellitti, en pitänyt sitä mitenkään ihmeellisenä asiana. Huomioni herätti kuitenkin eräs toinen seikka; olin pitkään tuntenut itseni todella uupuneeksi ja mielialani oli todella alhaalla. Säännöllinen liikunta oli aina hankalaa, koska en jaksanut liikkua. Hoidon myötä tämä kaikki muuttui. Hoito tuo jollain omituisella tavalla käsittämättömän paljon energiaa. Jaksan harjoitella, käydä töissä ja hoitaa kaikki muutkin asiat aivan erilailla kuin ennen.

En ole aikaisemmin törmännyt kehenkään, joka ottaa ihmiset huomioon kuin kiropraktikkoni. Koko vastaanoton asenne on energinen ja dynaaminen. Hoidossa käyminen ei tunnu hoidolta, enemmänkin kuin kävisi vain tapaamassa kavereitaan. Kannattaa koittaa!

L.K. 23 v.